Adaptacija i rekonstrukcija

Stanovi

Lokali

Poslovni objekti

Poslovni prostor

Detalji

 

 

Na putu od Beograda za Pančevo sa desne strane nalazi se Pumpa MOL na kojoj smo učestvovali u izvođenju završnih radova na izradi potkonstrukcije i oblaganju nadstrešnice“ Hanter- Daglas“ profilima u beloj boji. Osnovna potkonstrukcija je izvedena u crnoj bravariji od kutijastih profila različite konstruktivne nosivosti na koju je postavljena glavna potkonstrukcija i na nju profili-lamele proizvođača„Hanter Daglas“.

Poslovni   objekat  u  Vršcu  na  glavnom  centralnom  gratskom  trgu (Objekat pod zastitom zavoda za zaštitu spomenika)
Urađena je rekonstrukcija fasade objekta prema zahtevu zavoda za zaštitu spomenika u Vršcu prema autentičnim detaljima(način obrade,boja I slično)
U rekonstrukciju koja je izvedena na čeonoj fasadi izvedeni su sledeći radovi:

  • Zamena drvenih podnica na terasama izvedenih od hrastovih talpi debljine 5,0 cm,impregniranim zaštitnim sredstvima
  • Spoljna stolarija-izlog;uklonjeni su svi truli delovi drveta zamenjeni novim,očišćene su naslage različitih nanosa boje,impregnirano je drvo,obojeno u autentičnoj boji i nijansi.
  • Sva dotrajala stakla zamenjena su istoimenim oblikom u novoj postavci
  • Fasaderski radovi-obijene su naslage starog dotrajalog maltera,izvršeno je pranje fasadne površine,impregnirana je čitava podloga,izvedeno je novo malterisanje,bojenje odabranim fasadnim bojama u tonu prema zahtevu Zavoda za zaštitu spomenika u Vršcu